top of page
  • post4786

Office 365 To-faktor autentisering

un passord er ikke lenger nok for å ivareta dine personlige data. Selv når du har et strengt regime hvor du bytter passord regelmessig og har ulike passord for ulike tjenester, kan du ikke være sikker på at inntrengere ikke får tilgang.

Med To-Faktor Autentisering legger du til ett ekstra lag med sikkerhet på Office 365-kontoen.To-faktor autentisering er autentisering eller pålogging med mer enn en faktor. Det betyr at i tillegg til brukernavn/passord, kreves det en tilleggsfaktor for å godkjenne påloggingsforsøket som SMS, App etc. Du er sikkert vant til å bruke dette allerede i en eller annen form. Når du skal logge på nettbanken eller Skatteetaten sine sider, benytter du gjerne BankID, MinID, eller Buypass.


To-faktor fungerer på samme måte som dette

To-faktor autentisering bidrar til å beskytte deg ved å gjøre det vanskeligere for andre å logge seg på din Microsoft Konto. Selv om du blir frastjålet passordet, blir hackeren stoppet siden de ikke har tilgang til sikkerhetsinformasjonen din som befinner seg i form av E-post, telefonnummer eller godkjennings App utviklet av Microsoft.

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page